Списък с любими продукти
Обслужване на клиенти

Прекратяване на договора

Даваме си сметка, че покупките онлайн се управляват от свои правила. Тук няма възможност за премерване и непосредствен контакт с дрехата. Поради това, всяка закупена от нас стока, може да бъде премерена и ако не отговаря на вашите изисвания, договора да бъде прекратен в рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката. В този случай, трябва да изпратите или върнете в магазина стоката, заедно с подписано заявление за прекратяване на договора, а ние ще Ви върнем платената сума. Моля, имайте предвид, че разходите по връщането на пратката се поемат от клиента. Добавянето на подписано заявление за прекратяване на договора, значително ускорява процеса.

Заявлението за прекратяване на договора (може да използвате формуляра, достъпен тук) и пратката с върнатата стока, моля да изпращате на следния адрес:

Gomez Sp. z o.o. Sp. k. 
отказ от договор
Strzeszynska 33
60-479 Poznan
Полша/Poland
e-mail: shop@gomez.bg

Заявлението за прекратяване на договора и стоките трябва да са в една пратка.

В заявлението за прекратяване на договора впишете данните за контакт с вас, даващи възможност за осъществяване на процеса, а така също добавете и документа или други данни, доказващи покупката (напр. фискален бон или фактура, номер на поръчкта, други). Заявлението за прекратяване на договора трябва да е подписано. Добавянето на касова бележка или фактура не е задължително, но е препоръчително за да се ускори процеса по прекратяване на договора.

Подробна информация за правата при прекртяване на договора може да се намери в нашия Правилник.

Образец от формуляра за прекратяване на договора може да изтеглите ТУК.

 

ДРУГИ ТЕМИ ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТА: