Списък с любими продукти
Обслужване на клиенти

Прекратяване на договора

Формуляр за отказ от договор

Формуляр за отказ от договор

Попълнете формуляра за отказ от договор, който е приложен към пратката.

Ако имате въпроси, моля, свържете се с нашия Център за обслужване на клиенти:

ГОРЕЩА ЛИНИЯ:
+35924929303

ИМЕЙЛ АДРЕС:
shop@gomez.bg

Можете да подадете отказ от договор онлайн или самостоятелно да съставите изявление за отказ от договор.

Начин на връщане

Начин на връщане

Можете да върнете пратката за своя сметка.

Опаковане

Опаковане

За да улесним Вашата задача, приспособихме кашончето за повторно изпращане. Поставете връщаните артикули в кашончето, приложете формуляра за отказ от договор или Вашето собствено изявление за отказ от договор, и ако е възможно - копие от касова бележка. Затворете кашончето.

Изпращане

Изпращане

В зависимост от избрания начин на изпращане, изпратете пратката на адрес:

GOMEZ SP. Z.O.O. SP. K. 
Ul. św. Mikołaja 1
62-080Swadzim

Възстановяване на сумата

Възстановяване на сумата

След получаване на формуляра за отказ от договора, ще Ви възстановим средствата по същия начин, по който сте платили за поръчката или посредством банкова сметка, ако сте дали съгласие за това. Процесът може да отнеме до 14 дни, при което той може да бъде удължен, докато не получим връщаните артикули обратно или докато не получим доказателство за тяхното изпращане.

Даваме си сметка, че покупките онлайн се управляват от свои правила. Тук няма възможност за премерване и непосредствен контакт с дрехата. Поради това, всяка закупена от нас стока, може да бъде премерена и ако не отговаря на вашите изисвания, договора да бъде прекратен в рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката. В този случай, трябва да изпратите или върнете в магазина стоката, заедно с подписано заявление за прекратяване на договора, а ние ще Ви върнем платената сума. Моля, имайте предвид, че разходите по връщането на пратката се поемат от клиента. Добавянето на подписано заявление за прекратяване на договора, значително ускорява процеса.

ОТТЕГЛЯНЕ ОТ ДОГОВОРА ПО ОНЛАЙН

1. Влезте в Клиентския Акаунт в gomez.bg, преминете към раздел Профил и кликнете върху ВРЪЩАНЕ. Ще се покаже списък с направени от Вас поръчки. Изберете поръчката, която съдържа продукта, който връщате и кликнете върху ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР. Ако нямате акаунт в Gomez.bg, кликнете ТУК, попълнете данните за поръчката и продължете.
2. Маркирайте продукта, въведете количеството и по желание причината за отказ от договор и кликнете върху ПРОДЪЛЖИ.
3. Изберете формата за връщане на артикулите и плащане, кликнете върху ПРОДЪЛЖИ.
4. Прочетете и проверете данните и кликнете върху ИЗВЪРШВАНЕ НА ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР.

Заявлението за прекратяване на договора (може да използвате формуляра, достъпен тук) и пратката с върнатата стока, моля да изпращате на следния адрес:

Gomez Sp. z o.o. Sp. k. 
отказ от договор
św. Mikołaja 1
62-080 Swadzim
Полша/Poland
e-mail: shop@gomez.bg

Заявлението за прекратяване на договора и стоките трябва да са в една пратка.

В заявлението за прекратяване на договора впишете данните за контакт с вас, даващи възможност за осъществяване на процеса, а така също добавете и документа или други данни, доказващи покупката (напр. фискален бон или фактура, номер на поръчкта, други). Заявлението за прекратяване на договора трябва да е подписано. Добавянето на касова бележка или фактура не е задължително, но е препоръчително за да се ускори процеса по прекратяване на договора.

Подробна информация за правата при прекртяване на договора може да се намери в нашия Правилник.

Образец от формуляра за прекратяване на договора може да изтеглите ТУК.

 

ДРУГИ ТЕМИ ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТА: