Списък с любими продукти
Обслужване на клиенти

Обслужване на клиенти

Най-чести въпроси

След като пратката бъде изпратена, ще получите имейл с връзка за проследяване. Можете също да проверите статуса на Вашата пратка на тази страница >> ПРОСЛЕДЯВАНЕ или като се обадите на горещата линия +421 2 43 193 009.

 

Куриерът No Limit / Eкonт ще достави пратката на посочения адрес. Това обикновено отнема около 4 работни дни. В зависимост от района, доставките се извършват от понеделник до петък, между 08:00 и 9:00 часа. Ако доставчикът не намери клиента у дома, той ще направи още два опита за доставка през следващите два работни дни.

Ако доставката не е възможна и куриерът не е уговорил друго в пряк контакт с клиента - пратката ще бъде доставена в склада на куриера и върната на подателя. Ще бъде изпратено известие на клиента чрез SMS съобщение или електронна поща след всеки опит за доставка.

 

От регистрацията на пратката до 6:00 часа сутринта в деня на планираната доставка, можете да промените датата или мястото на доставка, като използвате връзката, получена в SMS и имейл от Превозвача.

 

 


Всяка покупка от нас се потвърждава с касова бележка и пожелание на клиента се издава данъчна фактура.


Понякога, макар и рядко се случва вашата пратка да бъде повредена. В този случай помолете разносвача незабавно да напише протокол, за да се установи състоянието на пратката и обстоятелствата по настъпилите повреди, а така също незабавно ни информирайте за настъпилата ситуация.


ОТДЕЛ ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ:

 
ГОРЕЩА ЛИНИЯ

+35924929303

 

 
ИМЕЙЛ

shop@gomez.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник - Петък11:00 - 17:00

Във връзка с големия брой телефонни запитвания, моля, свържете се с нас чрез имейл shop@gomez.bg.

 

ФИРМЕНА ИНФОРМАЦИЯ

Gomez Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Sp. k. [Дружество с ограничена отговорност Командитно дружество]
ul. Tomasz Drobnika 2, 60-693 Poznań, Полша
KRS 0000631068 (търговски регистър на Националния Съдебен Регистър) |  VAT BG3077421393 | REGON 364534202
Регистрационното дело се съхранява от Районен съд Познан - район Нове Място и Вилда, Отдел VIII Търговски - Национален Съдебен Регистър
В интернет страницата фирмата е наричана накратко:

„Gomez Sp. z o.o. Sp.k.” или „Gomez”