•   -15% при първо пазаруване

  •   Безплатни доставки

Време и разходи за доставка

 

КУРИЕРСтойност на поръчата под 200 лв (Предплатено)Стойност на поръчката над 200 лв (Предплатено)

9,99 лв

0 лв

 

Изпращаме стоката в рамките на 24 часа от осчетоводяване на плащането (не е приложимо при плащане с наложен платеж) чрез куриерските компании Econt. Ще бъдете информирани за хода на поръчката посредством имейл. Стандартното време за изпълнение на поръчката е 5-6 работни дни.

Доставките на Вашите поръчки в България се извършват по Еконт (доставка директно до Вашия дом или един от 600 офиса). В този случай е възможно плащане при доставка (максималната стойност на поръчката е 1400 лв.). Препоръчваме Ви да подготвите точна сума в брой, но също така обикновено има възможност да платите и с разплащателна карта.

След като направите поръчката, можете да следите хода на етапите на доставката в системата на логистичния оператор Packeta International (Coletăria), който обслужва връзката от Полша до България-> ТУК. В хода на изпълнение на поръчката ще получите известия в момент на регистрация в системата и регистрация на пратката при доставчика - Ekont. При поръчки до офис, инструкциите и необходимата информация също ще Ви бъдат предоставени от доставчика.

При доставка до домашен адрес, куриерът, в случай на невъзможност да достави пратката, ще направи нов опит за доставка на следващия работен ден. Ако след това не се осъществи доставката на пратката, тя ще бъде изпратена до офис куриера за престой от 2 работни дни - за този факт ще бъдете информирани от куриера. В случай на поръчка до офис, пратката ще престои за приемане до 7 работни дни.

 

ДРУГИ ТЕМИ ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТА: