Списък с любими продукти
Обслужване на клиенти

Време и разходи за доставка

 

КУРИЕРСтойност на поръчата под 149 лвСтойност на поръчката над 149 лв

9,99 лв

0 лв

 

Изпращаме стоката в рамките на 24 часа от осчетоводяване на плащането (не е приложимо при плащане с наложен платеж) чрез куриерските компании Econt и Speedy. Ще бъдете информирани за хода на поръчката посредством имейл. Стандартното време за изпълнение на поръчката е 5-6 работни дни.

Доставките на Вашите поръчки на територията на България се извършват от две куриерски служби: Econt (доставка директно до Вашия дом или един от 600 офиса) и Speedy (доставка директно до Вашия дом или един от 500 офиса). И в двата случая има възможност за плащане с наложен платеж (максимална стойност на поръчката е 1400 лв.). Препоръчваме Ви да подготвите точна сума в брой, но също така обикновено има възможност да платите и с разплащателна карта.

След като направите поръчката, можете да следите хода на етапите на доставката в системата на логистичния оператор Packeta International (Coletăria), който обслужва връзката от Полша до България-> ТУК. В хода на изпълнение на поръчката ще получите известия в момент на регистрация в системата и регистрация на пратката при доставчика - Ekont или Speedy. При поръчки до офис, инструкциите и необходимата информация също ще Ви бъдат предоставени от доставчика.

При доставка до домашен адрес, куриерът, в случай на невъзможност да достави пратката, ще направи нов опит за доставка на следващия работен ден. Ако след това не се осъществи доставката на пратката, тя ще бъде изпратена до офис куриера за престой от 2 работни дни - за този факт ще бъдете информирани от куриера. В случай на поръчка до офис, пратката ще престои за приемане до 7 работни дни.

 

ДРУГИ ТЕМИ ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТА: