Списък с любими продукти
Контакт
Отиди на страницаКонтакт
Отиди на страницаПремиум Качество
Отиди на страницаБезопасно пазаруване
Отиди на страницаФирмена информация
Отиди на страницаВреме и разходи за доставка
Отиди на страницаПроследяване на пратката

Плащане

1. Плащане on-line:
 

Ако изберете този начин, плащането на купената стока се осъществява в момента на поръчката. В противен случай системата автоматично анулира поръчката. За да се върнете отново в процеса на покупки, трябва да направите поръчката отново (напр. генериране на кошницата с помощта на линка достъпен в клетката ПОРЪЧКИ в профила на купувача).

 

 

Przelewy24 е система за интернет плащане, която позволява да направите незабавен трансфер в мрежата. Тази система отговаря на най-високите стандарти за безопасност: PCI Complient и McAffe Secure.

Системата PayPal позволява незабавно изпращане на онлайн плащания чрез банкова сметка, кредитна карта или други източници. Едно кликване позволява да извършвате безопасни плащания. Благодарение на системата PayPal не е необходимо да пишете номера на кредитната си карта всеки път, когато правите покупка.


2. Традиционният банков:
 

Традиционният банков превод е сигурен метод на плащане, състоящ се в прехвърляне на определена сума от финансови средства за финализиране на покупката. След като направите поръчка в нашия магазин, трябва да направите превод по сметката, посочена във имейл до вашата електронна поща. Това трябва да стане в рамките на 7 дни от датата на поръчката в онлайн магазина. Поръчката ще бъде изпратена след осчетоводяване на парите в нашата сметка.

Отиди на страницаПрекратяване на договора
Отиди на страницаРекламация
Отиди на страницаПравилник
Отиди на страницаFAQ